Felmérjük a cég ügyviteli igényét, kialakítjuk az üzemeltetési feltételeket, megszervezzük és elkészítjük törzsállományaikat.

Forrás ügyvitelei rendszert használóknál, vállaljuk felhasználók helyszíni oktatását. Átvizsgáljuk a Forrás használatát és javaslatot teszünk a hatékonyabb programhasználatra. Igény esetén Vezetői Információs Rendszert alakítunk ki.

HASZNÁLJA KI A FORRÁS SQL INDULÁSÁTÓL GYŰJTÖTT TAPASZTALATAINKAT.

Ha más rendszert használ, mérje fel elégedett-e a rendszere sebességével, az információ visszanyerési lehetőséggel, hatékonyságával és keressen. A GRIFFSOFT ZRT szerződéses partnereként, a Forrás ügyviteli rendszer forgalmazásával és ajánlásával egy hatékony, gyors a mai kor követelményeihez igazodó szoftvert kínálunk. Rendszerkövetéssel és helpdesk szolgáltatással együtt.


 Forrás SQL komplex integrált ügyviteli szoftvere

©2008 KXI Szolgáltató Kft.

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/mitithu1/public_html/kxi.hu/stat/lib/io.php on line 151

Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting ')' in /home/mitithu1/public_html/kxi.hu/stat/var/last.php on line 6602